Projectmanagement: aan het stuur van jouw project

Met deze handige online software ̶ die ook beschikbaar is via de mobile app ̶ krijg je direct inzicht in de urenregistratie, facturatie, boekhouding en Customer Relationship Management (CRM) van diverse projecten. Uiteraard is het ook mogelijk om Exact Online Projectmanagement meteen bij ons te bestellen. Maak een keuze en klik op één van onderstaande buttons. tool kun je de kosten binnen het budget houden en deadlines makkelijk bewaken. Brutecrm is een uitstekende tool om jouw projectplan tot in de puntjes uit te voeren met als resultaat een tevreden klant of opdrachtgever.

- Alles-in-één projectdatabase; van scherpe offertes calculeren en projecten verkopen tot plannen, uitvoeren en factureren. Alles in een handomdraai.
- Real-time overzicht projectadministratie; de projectleider krijgt inzicht in de kosten, omzet en capaciteit, zodat projecten soepel verlopen en marges beter beschermd kunnen worden.
- Veilig opgeslagen in de cloud; alle projectgegevens, waaronder ook documentatie en correspondentie worden online bewaard en zijn altijd en overal beschikbaar.
- Geïntegreerde CRM; voor het hanteren van de correcte klantgegevens en tarieven wordt het CRM-systeem gekoppeld aan de projectmanagement tool.
- Eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen; bepaal zelf wie welke projectinformatie mag inzien.

Brutecrm 30 dagen gratis. Uiteraard is het ook mogelijk om Brutecrm meteen bij ons te bestellen.