Van relatiebeheer naar klanttevredenheid

Special hiervoor hebben wij Brutecrm. Met deze relatiemanagement software kun je niet alleen de NAW-gegevens, bedrijfsnaam en functie per relatie raadplegen, ook kun je alle bijbehorende verkoop- en marketingactiviteiten inzien. Daarnaast kun je Twitter- en LinkedIn-accounts koppelen aan Brutecrm om via de software posts van jouw relaties te volgen. Als zij jouw bedrijf op social media complimenteren, dan kun je het bericht dus gelijk liken of retweeten. Brutecrm zorgt ervoor dat je een goede band met jouw relatie kunt onderhouden, klanttevredenheid kunt creëren en hierdoor meer omzet kunt genereren.

- Overzichtelijk relatiebeheer; alle belangrijke informatie over jouw prospects, klanten, partners, concurrenten en leveranciers in één database.
- Koppeling met social media; voeg het Twitter- en LinkedIn-account van jouw relatie toe om zijn of haar berichten op de voet te volgen.
- Doelgerichte database-selecties; maak selecties in het CRM-systeem om een belactie op te zetten of e-mailings te versturen.
- Geïntegreerde MailChimp; voor het versturen van wekelijkse of maandelijkse online nieuwsbrieven om de doelgroep betrokken te houden bij jouw organisatie.
- Overal en altijd beschikbaar; zowel via de pc als via de telefoon of tablet.


Probeer BruteCRM  nu gratis uit of bestel direct
Als je eerst wilt uitproberen hoe Brutecrm werkt voordat jouw organisatie de software aanschaft, dan is dit mogelijk. Je krijgt dan 30 dagen gratis toegang tot de software. Uiteraard kun je Brutecrm ook direct bij ons bestellen.