Loading

Our Thinking.


Wij van Netblue IT zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van SaaS software. Wij werken al diverse jaren aan toonaangevende applicaties en ontwikkelen SaaS software met een bijzonder hoge standaard: van concept, tot lancering. Daarbij geloven wij in maatwerk, en dit wordt ondersteund door de meest geaccepteerde frameworks. Er worden innovatieve en bedrijfskritische SaaS applicaties ontwikkeld aan de hand van de eisen vanuit uw eigen organisatie. De drijfveer van Netblue IT is het succes van onze klanten.

Het begint allemaal met een heldere analyse. De Agile Scrum ontwikkelmethode en Lean Startup aanpak zorgen ervoor dat u altijd inzicht heeft en de voortgang kunt volgen. Ook de kosten van uw project kunt u altijd inzien. Wij ontwikkelen uw product in sprints van 2 weken. Iedere sprint zorgt voor een gebruiksklaar SaaS product. Gedurende het ontwikkelproces is er altijd interactie met de opdrachtgever.

SaaS applicaties
De laatste jaren heeft SaaS een flinke vlucht genomen. Bij SaaS gaat het over het leveren van software als dienst via internet. Wij van Netblue IT beschikken over een uitgebreide expertise in het ontwikkelen van SaaS software. Daarom zijn wij graag uw partner op dit gebied en zorgen voor het omzetten van uw huidige on-premises software naar een volwaardig SaaS product.

De laatste 15 jaar hebben wij uitgebreide planning tools ontwikkeld voor de medische sector, maar ook toonaangevende betaalapplicaties en trainingssoftware voor het onderwijs ontwikkeld. Maar er is meer mogelijk, want of dat het nou gaat over een applicatie met een breed appeal (te denken aan CRM / ERP) of u denkt aan een gespecialiseerde medische applicatie, Netblue IT is uw partner! Wij bouwen graag software die klaar is om zich te bewijzen en wat zich uit in direct concurrentievoordeel.   

SaaS software klaar voor de toekomst!
Momenteel is de groei van een SaaS platform lastig te voorspellen. Als we daarbij kijken naar onze huidige klanten dan kunnen wij toch wel concluderen dat het erg snel kan gaan. Wij garanderen u daarom ook dat SaaS software die ontwikkeld is door Netblue IT, klaar is voor de toekomst. Hiervoor leveren wij schaalbare applicaties die gericht zijn op de toekomst en moeiteloos meegroeien met u.

Uw SaaS Software klaar voor de toekomst.
Aan het eind van 2018 wordt 59% van alle cloudworkflows geleverd als SaaS oplossing, aldus Global Cloud Index van Cisco Systems. Zij voorspellen ook dat het niet lang mee duurt voordat ondernemingen volledig op SaaS producten functioneren. De markt voor SaaS software is momenteel al groot, maar wordt alleen maar groter. In 2020 zou de markt meer dan €76.000.000.000 waard zijn, dit melden diverse bronnen. Dit is dan ook de reden dat Netblue IT kiest voor: “Future Ready Technology”. Voor u wil dat zeggen dat het product gevrijwaard is van vendor lock-in, veilig en scalable. Helemaal klaar dus om te groeien!

Gedreven om onze klanten écht succesvol te maken.
Netblue IT heeft gevoel voor business en top-expertise in user experience, technologie en machine learning. Daarmee ontwikkelen we bedrijfskritische SaaS producten en platform software. Wij denken als technologie partner graag met u mee en zijn gedreven om uw bedrijf succesvol te maken.

Het team van Netblue IT bestaat uit creatieve, ervaren en toegewijde ontwikkelaars. We richten ons dan ook op de doelstellingen van de klanten en leveren meetbare oplossingen. Wij duiken graag in de achtergrond van de branche en bieden oplossingen op maat. Deze zijn altijd afgestemd op het genereren van resultaat. Maar ook voor het onderhouden van uw (bestaande) systemen kunt u bij ons terecht. Vaste klanten worden bij ons beloond, want dan profiteert u altijd van onze scherpe ontwikkelprijzen, maar ook van de uitwisseling van marktkennis zodat u met uw idee en bedrijf kunt groeien!

Let's Talk?

Let’s make something awesome togheter